THIS IS NOT HERE (RE IMAGINE YOKO ONO)

CIA. A L’ABORDATGE!

Finalitzat
dissabte, 6 de maig | 20:00 h
Compartir

Poques coses se saben de Yoko Ono, i del que se’n sap, què és veritat? Sempre hem sentit a dir que ella va separar els Beatles, però realment, en va tenir la culpa? L’obra reivindica la figura de l’artista famosa més desconeguda, i ens descobreix a una de les creadores més revolucionàries dels nostres temps. A la vegada, la seva història serveix com a canal per qüestionar-se qui redacta els fets, qui dictamina qui són els bons i els dolents, fins on és capaç d’arribar una societat alimentada pel racisme i el masclisme, i com ens influeix aquesta visió a nivell personal.

La Companyia de Teatre A l’Abordatge! aprofita el llenguatge de l’obra artística d’Ono (art conceptual, poesia visual, música, interpretació, performance) per forjar aquest espectacle que parla d’ella però també parla de nosaltres.  «This is not here»  parla també de l’art com a salvació, de l’amor, la fama, l’evolució personal, l’autodeterminació, la revolució antiracista i feminista, la creació, la llibertat i, per sobre de tot… el poder de la imaginació.

Autoria i direcció: Sònia Masuda Mora  Intèrprets Albert Martí i Sònia Masuda Mora
Ajudantia de direcció i coaching actoral: Elena Ribera i Núria Nogué  Audiovisuals: Nina Solà
Disseny de so: Marcel Ferrer Gonzalez  Disseny de llums: Yuse Riera  Coreografia: Junyi Sun
Escenografia i vestuari: Núria Nogué  Banda sonora: Elena Ribera i Marcel Ferrer Gonzalez
Tema original “Re-Imagine”: Guillermo Martorell Veus en off: Andrea Bennett, Alex Luzón , Elena Ribera, Oriol Castro-Herero, Joana Mas Pros, Erola Mas Pros, Caterina Mas Pro  i Pere Mas Pros Fotografia cartell: Josep Tobella  Making of: Bea Bordanove
Producció: Cia. A l’Abordatge!  Coproducció: Sala Fènix Produccions

Dissabte
06
mai
Des de
14 €
Finalitzat