PETITES TRAGÈDIES

IGUANA TEATRE

Finalitzat
Del ds. 27.05.23 al dg. 28.05.23
Compartir

“Petites tragèdies” és un cicle de quatre obres d’un acte, l’acció del qual transcorre a l’Europa occidental en diferents èpoques. La trama de tres de les obres («El convidat de pedra», «El cavaller avar», «Mozart i Salieri») es basa en les passions humanes: l’amor i l’engany, la gelosia, l’avarícia i l’enveja, que l’autor converteix en manifestacions dramàtiques.
El tema de la quarta obra, «Una festa en temps de pesta», és una catàstrofe global, que es concep com a prova o càstig, un tema que no pot ser més actual. De fet, podríem dir que Puixkin és el primer «postmodernista», fa servir lliurement qualsevol context, origina lliurement jocs literaris i enganys, i manega les cites al seu antull. El resultat d’aquesta llibertat, la respiració lliure d’aquestes obres, és la vida que batega en cadascuna de les seves línies.

Dos-cents anys després, els textos de Puixkin fan l’efecte d’haver estat escrits avui i això es reflecteix en aquesta versió: ritmes moderns, música, interiors, vestuari, adaptació de les accions dramàtiques... tot perquè el públic senti que el que ens conten pot succeir aquí i ara.

Companyia: Iguana Teatre
Dramatúrgia i direcció: Pere Fullana
Intèrprets: Rodo Gener, Carles Molinet i Marina Nicolau 

Dissabte
27
mai
Des de
14 €
Finalitzat
Diumenge
28
mai
Des de
14 €
Finalitzat